Alt-Text

De helmen van de week 48|69

Het grappige hoeden van de Prinses Beatrix

 

13. mei 2015

Prinses Beatrix vraagt: Binnenkort is het tijd. Mijn Herbert zich opnieuw voordoet in Berlijn, en ik kan doen - Juchuuuu! Is dat niet geweldig? Ik helaas de hele tijd als plassen drie koninklijke tiger - met opwinding, natuurlijk! Tot slot, ik heb hem al gezien in die tijd voor de opening van de O2 World, en het was magisch. Maar help, ik weet dat ik nog steeds niet weet wat te dragen. Liefde Helm '69, je kunt me niet opnieuw te verzenden met een goed idee om te helpen? Uw laatste waren zo geweldig en ik moet mijn dinky Herbert iets te presenteren groot, als ik hem zie op het podium. Mag ik aannemen dat je kunt voor mij zelfs nu snel tevoorschijn toveren iets passends uit de hoge hoed? (een prinsessen grapje)
De antwoord van de Helm 69: Beminnelijk Prinses Beatrix. Nou, je maakt ons zo leuk; het concert begint in een paar uur, en nu zo dicht bij de deur te openen, zelfs met een helm verlangen om de hoek kom je ... Maar al aangenomen dat er iets anders Eindelijk weten we wat ze zijn voor een geweldige Herbert Grönemeyer fan , Daarom moeten we de gelegenheid te passen, toverde een hoed van de vreemde gebouw (te blijven met de woordspeling), die zeker zal aanspreken heer Grönemeyer. Veel plezier bij het concert, en wees voorzichtig dat je niet glippen te vaak de hoed tijdens het dansen. Je ware vrienden van de Helm 69

 

12. mei 2015

Prinses Beatrix vraagt: Mijn lieve vrienden van de Helm 69, nu moet ik iets bijzonders op zijn hoofd. Zoals u weet, de FC Bayern's vorige week met 3:0 set in Barcelona. Toch, er is nog steeds een minimale kans voor Bayern. Ik ben door uw keizer Franz zelf werd uitgenodigd naar München om het spel te wonen. En het zou mooi zijn als ik de keizer ook visueel dat steun ik zijn team kon laten zien. Misschien weet je hoe?
Helm 69 antwoordt:
Meest geëerde Prinses Beatrix, ook hebben we een juiste oplossing. We hebben een hoed op, ze creëert, maar de sterk doet denken aan de Beierse voetbal tempel. De keizer Franz zullen blij - beloofd.

 

9. mei 2015

Prinses Beatrix vraagt: Mijn lieve vrienden van de Helm 69. Nu wou ik dat ik was bijna vergeten dat ik ook nog moeten Formule-1-Grand-Prix in Barcelona op zondag. Er onze jonge, mooie en vooral snelle wonderkind Max Verstappen krijgt in zijn Formule-1 bolides te netjes veel punten in het wereldkampioenschap te verzamelen. Natuurlijk, ook ik op zijn duimen, en het zou geweldig zijn als ik mijn enthousiasme kan overbrengen op mijn kleren. Heeft u misschien een leuke Idee van een hoed voor mij?
Helm 69 antwoordt: Geschatte Prinses Beatrix. Oh, omdat wij voor u daadwerkelijk iets. We hebben een hoed op basis van een autoband zijn ontworpen. Met oorspronkelijke profiel. Een dergelijke hat onmiddellijk identificeren als een autonoot enerzijds, en anderzijds dat het trekken jaloers blikken van het Spaanse koningshuis zijn. Ik beloof. Wij wensen u veel plezier in Barcelona.

 

8. mei 2015

Prinses Beatrix vraagt: Mijn lieve vrienden van de helm 69. In het weekend opent ook de tentoonstelling "Imi Knoebel - Malevich eer" in de K21 in Düsseldorf. En zoals met zo vele gelegenheden, ik ben er ook eregast. Helaas heb ik niet meer weet hoe ik zal mij kleden. name me een bijpassende hoofdtooi ontbreekt. Kan me dit ontwerp iets geschikt?
Helm 69 antwoordt:
Geschatte Prinses Beatrix. Natuurlijk kunnen we. Op 15 mei, de 80ste verjaardag van Kazimir Malevich merken. In zijn Leningrad appartement Malevich werd gelegd in mei 1935 in een ontworpen suprematistischen doodskist van zijn leerling Nikolai Suetin. In lijn met deze, hebben we een mix van suprematistische brotkorg, doodskist en wok.

 

6. mei 2015

Prinses Beatrix vraagt: Mijn lieve vrienden van de helm 69. Zoals u wellicht weet, ik ben een gepassioneerde voetballiefhebber. En zoals zo veel andere Nederlanders ook - bijvoorbeeld Roel Browers, Luuk "of Love" de Jong, Arie van Lendt, Arjen Robben, Roger Schmitt en mevrouw Antje -, ik ben ook volgelingen van Borussia Mönchengladbach. Nu is het weekend, de belangrijke wedstrijd om de Champions League kwalificatiewedstrijd tegen Bayer 04 Leverkusen. Ik ben er eregast en wil graag mijn team ook visueel te ondersteunen. Daarom is de vraag aan u: Heb je niet een prima idee over hoe ik mijn passie kan zien?
Helm 69 antwoordt:
Goed natuurlijk, aanbeden Prinses Beatrix. Hoe zit het met een hoed, die is gebaseerd op de Borussenpark? één elke fan uiteindelijk identificeert met deze sieraden doos. Het hoogtepunt: De verlichte deze hoed binnenkant in contrasterende kleur, zodat een ieder al ziet uit de verte, waar Club uw hart klopt.

 

4. mei 2015

Prinses Beatrix vraagt: Morgen krijg ik een bezoek van mijn Chinese vrienden uit Bejing. Wat moet ik draag daar alleen? Boven alles, ik moet een bijpassende hoed. Helmet 69, die je kunt trekken uit de hoge hoed snel?
Helm 69 antwoordt: Na maar zeker kunnen wij, lieve prinses Beatrix. Hoe zit het met de nieuwe prachtige, liefdevol Bird Nest volksmond Nationale Stadion in Peking. Dit is een uitstekende en zeer jurken.

 

1. mei 2015


Prinses Beatrix vraagt: "Help, de huidige 1 mei vakantie, de dag van het werk. Dan is ook Gallery Weekend in Berlijn, en ik heb geen bijpassende hoed. Helm 69, kunt u helpen?"
Helm 69 antwoordt:
"Liefde Prinses Beatrix. Nou ja, natuurlijk. We hebben voor u de hutvariante van een werk van de kunstenaar Donald Judd uit 1964. Het materiaalis een mooi gegalvaniseerd ijzer en geverfd in een lichte cadmium rood. Dus de juiste voor de gelegenheid!"

 

30. april 2015


Vandaag 35 jaar geleden heeft Prinses Beatrix de troon besteeg.
Helm 69 feliciteerde met een kaas hoofd taart.